Pennies from Heaven (1936) 18/10


Kom og se filmen hvor selveste Bing Crosby fremfører en av 30-tallets aller største slagermelodier, «Pennies from Heaven», for første gang! Filmen er i dag mest kjent for at den gjorde kjent denne superhiten som nesten alle covret de følgende 30 årene. Om du ikke kjenner låta kan vi lokke med at den er veldig god, og at filmen er en veldig søt liten historie om Crosby som en syngende omstreifer som blir venn med en fattigjente og hennes bestefar. De synger seg gjennom filmen, og lyden på den nyanskaffede kopien er veldig flott å høre på.

Dørene åpner kl. 18

Filmstart kl. 19

Du behøver ikke noen billett, men du må ha medlemsskap som du kjøper i døra og koster 200,- for hele 2023


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *