The Unforgiven (1960) – Amerika på 16mm – Sommeravslutningsvisning 14/6


Velkommen til vår tradisjonelle sommeravslutningsvisning. Tradisjon tro blir det et gjensyn med den ville vesten, det mest amerikanske en kan oppleve på film. Denne gangen møter vi selveste Burt Lancaster og Audrey Hepburn i «The Unforgiven» eller «Vinden fra slettene» fra 1960 i CinemaScope, med nyanskaffet optikk og det hele.

Håper å se deg der. Det blir lotteri med flotte premier, god stemning og hygge. Filmen vises på ekte 16mm-filmrull.

Visningen er i Laben på Kulturhuset, 3. etg. Dørene åpner 18. Filmstart litt over 19. Alle kan komme. Billett trenger du ikke, kun medlemsskap som koster 200,- for hele 2023 og kjøpes i døra. Vel møtt!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *