Analoge filmskatter: «Mutiny on the Bounty (1935)» 15. mars


A Thousand Hours of Hell For One Moment of Love!

Velkommen til en analog aften på Kulturhuset! Vi har fått tak i en 16mm-kopi av en ordentlig filmklassiker, nemlig Mutiny on the Bounty fra 1935, med Clark Gable og Charles Laughton (også kjent for sin tolkning av Quasimodo) i hovedrollene!

Vi viser film i Laboratoriet i 3. etg. på Kulturhuset. Dørene åpner klokken 18.00, så kom gjerne tidlig og heng med oss før visning. Oslo FilmrullKlubb er et samlingssted for filminteresserte, så er du glad i å snakke om film, så er du kommet til riktig sted. Er du nysgjerrig på analog film, så tar vi gjerne en prat rundt filmfremviseren vår.

På Kulturhuset kan du kjøpe pizza, som kan nytes før, under, eller etter filmvisning. Og drikke kan kjøpes i baren rett utenfor visningslokalet. Filmene vises på filmruller, som varer 45-60 min hver. Så det blir filmrullbytte underveis, og under pausen har vi vårt tradisjonelle lotteri, hvor du kan vinne smakfulle premier. Inntektene fra loddsalget går til drift av filmklubben.

Etter visning tar vi oss et glass og snakker om filmen. Alle er hjertelig velkommen til dette, for oss er det viktig at filmklubb er en sosial møteplass.

Alle som ser film må være medlem, dette er på grunn av filmrettighetene. Medlemskap ordnes enkelt i døra før visning, og koster 200,- per kalenderår. Alle visninger, bortsett fra stumfilmkonserter, er inkludert i medlemsprisen.Håper vi ses på Mutiny on the Bounty!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *