The woman in red (1984) 15. februar


📽 Filmen vises i Laboratoriet (pizza og drikke kan nytes under visningen) og dørene åpner kl. 18.00, en time før filmstart🎞

💃The Woman in Red på ekte film!💃

Noen av dere husker kanskje fjorårets lille fadese, hvor vi trodde vi hadde skaffet en kopi av The Woman in Red, men så viste det seg at vi hadde The Lady in Red fra 1979. Og denne var absolutt interessant! Men så dukket altså en kopi av The Woman in Red (1984) opp på Nordisk filmsamlertreff i Sverige, så nå skal vi endelig få vist denne 80-tallsklassikeren for dere!

The Woman in Red er en romantisk komedie fra 1984. Med dagens briller synes nok mange av dere at denne filmen er ordentlig teit, men den har satt noen kulturelle spor. Særlig skyldes dette Stevie Wonders bidrag, kanskje særlig med «I Just Called to Say I Love You», som han vant Oscar for, og Kelly LeBrock i den røde kjolen. Dette var hennes gjennombrudd, og hun huskes nok best for denne filmen, samt fra Weird Science som kom året etter.Kort fortalt om filmen, så forsøker en gift mann spilt av Gene Wilder (også regi og manus), å igle seg inn på en yngre kvinne, spilt av Kelly LeBrock, som jobber som modell.

Alle er velkomne til visning, men du må være medlem. Dette er for at vi skal kunne vise filmen med riktige rettigheter.

Medlemskap ordner du ved inngangen til Laboratoriet (navnet på rommet vi viser film i, på Kulturhuset), det koster 200,- for 2023. Vi tar Vipps og kontant.

Medlemskontingenten dekker hovedsakelig rettigheter og romleie. Innkjøp av filmer skjer fra private midler. Synes du 200,- er for lite å betale for et helt år, så tar vi gladelig i mot donasjoner.

Vi håper vi ser både gamle og nye medlemmer 15. februar på Kulturhuset!

OBS! Etter Juletrefestvisningen har vi fortsatt kjipt godteri igjen, som vi deler ut helt gratis!

OBSOBS! Det blir loddtrekning om eksklusive produkter fra Freia! Lodd koster 10 kroner.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *