Halloween-movie-ton


Denne høsten flesker vi til med en lørdags helaften i den Halloween-relaterte kult-filmens tegn. Laben pyntes til Halloween og du får muligheten til å oppleve tre klassikere på samme kveld, alt på ekte 16mm-filmrull selvfølgelig!

Før filmene, i pausene og etterpå blir det mulighet for sosialt og hygge. Det blir vondt godteri, og kanskje noe pauseunderholdning.

Programmet er som følger:

1700. Dørene åpner
1800. Hated: GG Allin And The Murder Junkies (1993)
2000. Night of the living dead (1968)
2200. The Cat o’ Nine Tails (1971)

Håper du vil bli med på moroa. Billett trengs ikke, men du må være eller bli medlem av Oslo FilmrullKlubb (det koster 200,- for hele 2022 og kan ordnes i døra). Du kan også reservere plass ved å sende epost til kontakt@oslofilmrullklubb.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *